Dé specialist in renovatiewerken en betonherstellingen

In augustus 2017 verdween de bedrijfsnaam Cosenco. Sindsdien gaan wij verder onder de naam van de overkoepelende Group Suerickx. Wij richten ons op een brede waaier aan renovatiewerken en betonherstellingen. De overkoepelende groepsstructuur verzekert ons van de nodige logistieke ondersteuning en expertise op de domeinen van veiligheid en preventie. Zo kunnen onze werfleiders en vakmensen zich volledig concentreren op de kwaliteitsvolle, veilige en tijdige uitvoering van de aan ons toevertrouwde opdrachten  

Grondig studiewerk voor elke opdracht

Group Suerickx maakt het verschil door een grondige analyse en inhoudelijke voorbereiding van elke opdracht. Vooraleer we een renovatieopdracht starten, verrichten we het nodige studiewerk met het oog op de beste technische aanpak.

Gespecialiseerde teams voor elke opdracht

Naast onze engineers en werfleiders beschikken we over een 25-tal vakmensen. Deze zijn opgedeeld in gespecialiseerde teams. Elk team heeft zijn eigen expertises en ervaring. Dit laat ons toe om voor elke opdracht de beste vakmensen te selecteren.

Actief in heel België

Wij werken voor opdrachtgevers in heel België. Hiervoor opereren wij vanuit drie vestigingen: Herentals, Zellik en de Antwerpse haven. Wij werken zowel voor de industriële sector, appartementsgebouwen als residentiële klanten.