Kwaliteit primeert  

Als renovatiebedrijf hechten wij het grootste belang aan een kwaliteitsvolle uitvoering. Wij leveren structurele oplossingen die garant staan voor een lange levensduur. Zo werken wij uitsluitend samen met leveranciers van kwaliteitsproducten. Een voorbeeld hiervan is BASF, waarvoor wij preferred applicator zijn. Onze eigen engineers en projectleiders vormen een onmisbare schakel binnen ons kwaliteitsdenken. Elke betonoplossing die we toepassen, is BENOR-gekeurd.

  1. Voorbereiding van de renovatiewerken

Vooraleer onze gespecialiseerde teams aan de slag gaan, bereiden onze engineers en werfleiders de opdracht tot in de kleinste details voor. Zo gaan we altijd eerst ter plaatse voor een grondige analyse. Bijkomend overleg met onze leveranciers zorgt voor de juiste maatoplossingen.

  1. Tijdens de uitvoering

Wij beschikken over gemotiveerde teams van erkende vakmensen, telkens aangestuurd door een ervaren werfleider. Deze teams bouwden de afgelopen jaren de nodige expertise op om elke opdracht, hoe complex ook, tot een kwaliteitsvol eindresultaat te brengen.