Industriële vloeren voor alle mogelijke toepassingen

Group Suerickx specialiseert zich in de plaatsing en renovatie van alle mogelijke industriële vloeren. Afhankelijk van de vereiste eigenschappen (duurzaamheid, vloeistof, chemische resistentie, slijtvastheid,…) adviseren wij de juiste industriële vloer. Ook voor de plaatsing mag je rekenen op onze technische expertise. Voor industriële vloeren zijn wij preferred applicator van BASF Construction Chemicals.  

Wat zijn onze mogelijkheden voor industriële vloeren?

Coatings (epoxy en PU)

Met een naadloos aangebrachte coating zorgen we voor de juiste bescherming van je industriële vloer. De dunne coating maakt je industriële vloer slijtvast en resistent tegen chemische stoffen. Ook wordt je vloer veel gemakkelijker in onderhoud. Wij adviseren een coating met epoxyhars of PU, afhankelijk van de ondergrond en de verwachte belasting. 

Gietvloeren

In vergelijking met een coating is een gietvloer dikker en dus meer mechanisch resistent. Ook de geluidsdemping en de duurzaamheid zijn groter. Wij leggen naadloze gietvloeren aan in epoxy of PU.

Troffelvloeren

Een troffelvloer bestaat uit fijngemalen korrels grint of kwarts die worden samengebonden door epoxyhars. De vloer die hierdoor ontstaat, is bijzonder hard en volledig vloeistofdicht. De vloer is uitermate slijtvast en zeer hygiënisch. Troffelvloeren komen veel voor in industriële omgevingen, horeca, douches- en toiletruimtes,…

Ucrete

Deze uiterst sterke en duurzame vloer werd door BASF speciaal ontwikkeld voor industriële vloeren in de chemische industrie en de voedingssector. Wij zijn preferred applicator voor BASF, waardoor we mogen rekenen op alle nodige ondersteuning en technische expertise.

Een Ucrete vloer is bestand tegen chemische stoffen, hitte, druk verkeer van zware voertuigen,… De vloer bestaat uit hoogwaardige polyurethaanharsen en cement.

Het plaatsen van een Ucrete vloer gebeurt bijzonder snel. Al na 48 uur is de vloer volledig bruikbaar. Antislip is perfect mogelijk, net als antistatische opties. De vloer bestaat in tal van decoratieve kleuren.